Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hungarikumok

2009.01.30
A köznapi értelemben vett hungarikumok azok a termékek, amelyeknek különleges minősége, hírneve vagy egyéb jellemzője lényegileg Magyarországhoz kapcsolódik. Kiváló minőségű és a hagyományos különleges tulajdonsággal rendelkező élelmiszerek:

 

 

 

Kalocsai fűszerpaprika-őrlemény

Szatmári szilvapálinka

Békési szilvapálinka

Szabolcsi almapálinka

Kecskeméti barackpálinka

Szegedi fűszerpaprika-őrlemény

Makói vöröshagyma

Szegedi téliszalámi

Budapesti téliszalámi

Csabai kolbász

Gyulai kolbász

Tokaji aszú

Szikvíz

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.