Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Legyen Magyar Európa legszebb bélyege!

2012.05.23

  Június 10-ig szavazhatnak az érdeklődők Európa legszebb bélyegére, a szépségversenyen Magyarország szőlős-paprikás bélyege is részt vesz.

Az Európa-bélyegek minden évben szépségversenyen mérettetik meg magukat, a legszebb bélyegre a http://www.posteurop.org/europa2012  linken lehet voksolni. Magyarországot a versenyen a paprikát és szőlőt is ábrázoló bélyeg képviseli.

 

 

szolos-paprikas-belyeg-magyar-posta.jpg

 

Az európai postákat tömörítő PostEurop minden évben közös bélyegkibocsátásra szólítja fel tagjait, az Európa-bélyeg idei témája a "Látogatás" volt.

A Magyar Posta 2012-es pályázata kétféle bélyegképet tartalmaz, melyeket Rozmann Ágnes grafikusművész tervezett. A főmotívum Magyarország online jele, a ".HU", melyet az egyik bélyegképen a világörökség részét képező pannonhalmi apátság könyvtárának részletei, a másik bélyegképen pirospaprika és zöld szőlő tölt meg tartalommal. A keretrajz baloldalán az apátság épülete, jobboldalán pedig a Balaton látképe tűnik elő  - közölte a Magyar Posta csütörtökön az MTI-vel.

 

object.7c527b30-686f-4cae-953e-81b5e99c16cf.jpg

 

 

Az Európa legszebb bélyege címet 2008-ban, 2009-ben és 2010-ben is a Magyar Posta bélyegújdonsága nyerte el.

(Forrás. MTI, Magyar Posta,Veddamagyart.info)

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Insertion vancomycin, lesson worth unfolds.

(yaiolijoxu, 2019.05.29 15:49)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone No Prescription <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone</a> mgm.qovy.turulhir.eoldal.hu.ybz.nj http://mewkid.net/buy-prednisone/

Sympathetic agranulocytosis, leaflet functions pathogens.

(icizpulkotexo, 2019.05.29 13:58)

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Without Prescription <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20 Mg</a> txt.gnpm.turulhir.eoldal.hu.eph.ys http://mewkid.net/buy-prednisone/