Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fehér kéményseprők

2011.04.11

 

 

 

image002.jpg

 

 

9600 - Sárvár, Akácfa út 33. Telefon: 06-20/ 399-5821 E-mail: info@feherkemeny.com www.feherkemeny.com

 

S.O.S. Támogatási kérelem

 

Szervezetünk a 2011-es évi Robin Hood Akciócsoport kilakoltatás előtt álló családok védelmi programjának végrehajtására, valamint a napi működéséhez szeretné az Önök segítségét kérni.

 

Kik is vagyunk?

 

A Fehér Kéményseprők" Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, Szigetszentmiklóson,

2008. október 4. alakult, a következő alapítókkal:

 

1.) A Magyar Családok Országos Szövetsége,

2.) A Választópolgárok Szövetsége,

3.) A Független Újságírók Szövetsége;

4.) A Vagyonőrök és Biztonsági Őrök Érdekvédelmi Egyesülete;

5.) A Lakóközösségek Egyesülete;

6.) A Magyar Családok Világszövetsége.

 

Alapvető célunk:

●   Hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése,

●   Emberi és állampolgári jogok védelme,

●   Fogyasztóvédelem,

● Egységes fellépéssel véleményezés és javaslattétel az Országgyűlés, a Kormány, a Minisztériumok, a Fogyasztóvédelmi hatóságok, az Önkormányzatok, a Képviselő-testületek és annak bizottságai felé.

● Rendszeres szakmai együttműködést megvalósítani az Országgyűlés, a Kormány, a Minisztériumok, a Fogyasztóvédelmi hatóságok, az Önkormányzatok, a Képviselő-testületek és annak bizottságaival.

● Rendszeres kapcsolattartás a civil szférát segítő állami, önkormányzati, gazdasági és társadalmi szervezetekkel, intézményekkel.

● Szakmai háttér biztosítása a civil szervezeteket érintő helyi és országos határozatok, döntések előkészítéséhez és véleményezéséhez.

●   Tevékenységével kapcsolatban, tagjai érdekében érdekképviseletet lát el.

 

A 2008.-as évben a kirobbant világgazdasági, pénzügyi válság miatt és a kialakult körülmények miatt, Szervezetünk felkarolta a válság miatt hitelt törleszteni nem képes Devizahitelesek gondjait, hogy közösen találjunk megoldást az átmeneti fizetésképtelenségre. A pénzügyi és gazdasági válságot kihasználva jöttek létre bűnöző ingatlanforgalmazó "nepperek", „pénzbehajtásra” szakosodott cégek.

A társadalmi szervezetek azt a kérdéskört feszegetik, hogy a fentiek tekintetében milyen tragédiáknak kell még bekövetkeznie ahhoz, hogy az illetékes minisztériumok és a törvényhozók komolyan foglalkozzanak a bankok, végrehajtók, ügyvédek, pénzbehajtásra szakosodott cégek között kimutatható gyanús kapcsolatrendszerrel, azok jogellenes vagyonszerzésével.

 

Kérésünk oka

 

A magyar állam és a magyar nyomozó hatóságok nem képesek kezelni a „fehérgalléros bűnözést”, mi segítünk és 2011. március 6. napon létrehoztuk a ROBIN HOOD AKCIÓCSOPORTOT a törvény adta keretek között.

Az akciócsoport feladata és célja, hogy a magyar lakosság mintegy felét érintő hitel–visszafizetési gondok miatt, az őket zaklató és velük szemben jogtalanul eljáró követeléskezelők, faktor, creditcégek, követeléskezelő vállalkozások, végrehajtók, ügyvédek, közjegyzők és kilakoltatók ellen fellépjenek és FELSZÁMOLJÁK ŐKET.

Az akciócsoport szeretné kiemelni, hogy a törvények maradéktalan betartásával mindent elkövetünk – ha máshogy nem, fizikai jelenlétükkel –, hogy megvédjük a jogi és egyéb ismeretek nélküli, bajbajutott, rászorulókat és visszaszerezzük a fehérgalléros bűnözőktől a már elvett ingatlanokat.

 

A csoport működéséhez, SÜRGETŐVÉ VÁLT az időben cselekvés, és az egész ország területén élő családok védelmére a megmozdulásunk.

ROBIN HOOD AKCIÓCSOPORTUNK személyesen felkeresi a hozzánk forduló családokat, és fizikailag is megakadályozza a kilakoltatásokat.

Az április 15 napon lejáró moratórium 1 200 000,- kilakoltatás előtt álló családot érint, két gyermek, anya, apa esetén, 4 800 000,- embert érint, vagyis Magyarország fele kerül az utcára, mindössze azért, mert „hiéna” adócsaló csoportok alakultak arra, hogy kifosszák a keservesen megszerzett tulajdonából a hiteleseket.

 

Konkrét szükségünk lenne:

 

1. Üzemanyag költségre (az ország több pontjába utazunk szinte naponta a bajbajutott családokhoz, valamint egyesével felkeressük az összes bűnöző követeléskezelő céget)

2. Robin Hood Akciócsoport tagjai részére a több nap családjától távolléte végett fizikai szükségletei táplálék, folyadék biztosítása.

3. Egy nagyteljesítményű laptopra („WIFI”), mely az adminisztrációhoz szükséges.

4. Telefon költségre

 

Kérünk minden tisztességes és becsületes Magyar állampolgárt, hogy a szövetség nehéz munkáját támogassák politikai, etnikai, vallási, és nemi hovatartozásra való tekintet nélkül.

Attól félünk, hogy kisebb támogatás mellett a programunk nem lesz hatékony és nem érhet el annyi szegény családot, amennyit tavaly sikerült.

 

Pedig a gazdasági és egyéb statisztikai adatok szerint, az év elejére még több szegény és rászoruló család helyzete vált kritikussá.

Budapest, 2011. április 9.

 

Reményteli köszönettel és tisztelettel:

Dabasi Tamás elnök

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.