Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


„Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége

2011.03.08

 

 

 

image002.jpg

 

„Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége közleményben hozza nyilvánosságra, hogy a  folyamatos felhívásaink, hivatalos leveleink, feljelentésink ellenére a kormány és magyar nyomozó hatóságok (rendőrség, ügyészség) többszöri bejelentéseink ellenére sem számolták fel hazánkban a „fehérgalléros bűnözést”. Sajnos a bíróságok is teljes mértékben asszisztálnak a pénzügyi szolgáltatók, követeléskezelők, csaló faktor, credit, Kft, és Zrt, elnevezésű bűnöző cégeknek. Jól látható azt is, hogy a valutaárfolyam változására való hivatkozással kifosztják a bankok a magyar népet, holott nem kapott senki valutát, forintban lettek folyósítva a felvett hitelek. Véleményünk szerint ez törvénytelenség, melyhez asszisztál a kormány, a bíróság, ügyészség, rendőrség a végrehajtók, korrupt közjegyzők.

„Fehér Kéményseprők” Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége, tarthatatlannak tartja, hogy „maffiás” módszerekkel működő faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező, kilakoltató cégeknél azonnali hatállyal, kérésünknek megfelelően és a feltárt bűncselekmények végett NEM kezdeményezték tevékenységük, működésük felfüggesztését, és vezetőik ellen NEM rendeltek el teljes vagyonosodási vizsgálatot NEM KÖTELEZTÉK őket az OFF-SHORE cégeken keresztül kivitt vagyon után adó és illeték megfizetésre.

Mivel a magyar állam és a magyar nyomozó hatóságok nem képesek kezelni a „fehérgalléros bűnözést”, mi segítünk és létrehozzuk a „Robin Hood Akciócsoportot” a törvény adta keretek között. 

 A Robin Hood Akciócsoport feladata és célja , hogy a magyar lakosság mintegy felét  érintő hitel–visszafizetési gondok miatt, az őket zaklató és velük  szemben jogtalanul eljáró követeléskezelők, faktor, creditcégek, végrehajtók és kilakoltatók ellen fellépjenek.

Az akciócsoport szeretné kiemelni, hogy a törvények maradéktalan betartásával mindent 
elkövetünk – ha máshogy nem, fizikai jelenlétükkel –, hogy megvédjük a rászorulókat és visszaszerezzük a bűnözőktől a már elvett ingatlanokat.  S a csoport nevének választása azért esett Robin Hoodra, mert a legenda szerint a kizsákmányolók vagyonát az éhezőknek, szegényeknek adta, mi is ezt tesszük.


Az érintetteknek pedig az akciócsoport létrehozásával azt üzenjük: 

 
Betelt a pohár, álljanak le az eddig törvényileg nem megfelelően szabályozott és emiatt a pénzügyi felügyelet által ellenőrzésük alá nem vont tevékenységükkel, az összes faktor, követeléskezelő, behajtó bűnöző cégek, végrehajtók, közjegyzők, mert mindenkit egyesével megkeres a Robin Hood Akciócsoport a fenyegetett adósok nevében eljárva és minden egyes csalással elvett ingatlant vissza ad a jogos tulajdonosának.

Bankok! Ébresztő! Az összes követelés eladást, engedményezést függesszenek fel! A már eladott engedményezést, követelést visszamenőlegesen is vegyenek vissza, mert ha nem, mi tesszük meg! Ez a kizsákmányolás nem sokáig tartható fent. Ha egyszer szakad a cérna, - ami már a hajszálnál is vékonyabb- a nép számon fogja kérni az igazát!

 

Budapest, 2011. március 7.

Dabasi Tamás Elnök

 

www.feherkemeny.com

Email cím: info@feherkemeny.com;

Telefon: 06-20/ 399-5821

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fenyvesine.gyongyi@gmail.com

(Fenyvesi Tiborné, 2011.09.12 18:20)

Tisztelt Dabasi Tamás!

Sajnos én is azok közé tartozom, akik a bankok kizsákmányoló stratégiájának áldozataivá váltam, családommal együtt. Eddig sikerült lépést tartanom a hitel törlesztésével, de eljutottunk odáig, hogy kimerültek a forrásaink. 105.000 forinttal kezdtük a hitel törlesztést, és mostanáig elérte a 200.000 forint feletti összeget. Jelenleg hátralékunk nem haladja meg a 90 napot.
Szeretném Önökkel felvenni a kapcsolatot és segítséget kérni ezügyben!

Köszönettel

Fenyvesi Tiborné

Balaton

(Gaál Katalin, 2011.08.30 10:54)

Itt lenne az ideje hogy valaki kézbe vegye a dolgokat ....csak támogatni tudom !!!!

2315 Szigehalom, Szabadkai utca 48/A

(Bartha Lászlóné, 2011.08.06 12:24)

Segítséget kérek egy lakás maffiózó ellen. Már 8 éve folytatom a harcom, de most már végrehajtás alatt van az otthonom. Nyugdíjasok vagyunk, már a nyugdíijunk 50 %-át vonják, egy 11 éves kiskorú gyermeket nevelünk ( unokánk) 7 napos kora óta (szülei a kórházban hagyták) aki ráadásul súlyos asztmás beteg. Kenyérre alig jut, már ügyvédre nem tellik.