Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meghalt Eszes Tamás

2011.11.03

 A rendőrség annyit közölt, hogy egy 47 éves férfit holtan találtak a gyöngyöspatai bejelentett lakcímén.

A Jókai úti házba néhány hónapja költözött élettársával és annak gyermekével Eszes Tamás. A Heol úgy tudja, mindenszentek óta egyedül volt, szombaton jöttek volna vissza hozzá szerettei, akik rokonaiknál töltötték az ünnepet Szolnokon.

26528_112250188815285_100000909123422_75534_1456573_n.jpg

 


Csütörtökön délután öttől kempo-edzést tartott volna a faluban Eszes, ám nem érkezett meg, ezért keresték otthonában, ahol már holtan találták. A helyszínelés várhatóan késő estébe nyúlik, addig senkit nem engednek a házba. Az ucán beszélgető ismerősei azt mondják: Eszes nyugodt életet akart végre élni, munkát keresett, és gyerekeknek tartott kempo edzést - egy garázsban, mert a helyi tornatermet - mint hírlik - nem kapta meg erre a célra.
A tavaszi-nyári gyöngyöspatai események, illetve a polgármester-választás után távol tartotta magát a helyi politizálástól, illetve október 16-án lemondott a Véderő vezetéséről is.
 
2: Holtan találták Eszes Tamást, a Véderő  vezetőjét csütörtök este bejelentett lakcímén, a Heves megyei Gyöngyöspatán - közölte a rendőrség.
A helyszíni szemle este 7 órakor még folyamatban volt - közölte Lázár Levente, a Heves megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
Az MTI-nek a helyszínről származó információi szerint Eszes Tamás feltehetően önkezével vetett véget az életének. A faluban terjedő hírek szerint felakasztotta magát.
 

kuruc.info

 

Később:

 

 

Befejeződött a Véderő vezetője holttestének igazságügyi orvosszakértői vizsgálata, ami idegenkezűséget állapított meg - tudta meg a Blikk belügyi forrásból.
Amennyiben a boncolás során valóban idegenkezűséget állapított meg az orvosszakértő, az azt jelenti, hogy Eszes nem öngyilkos lett, mint ahogy az elterjedt, hanem valakik megölték - írja a lap. A felakasztott holttestét november 3-án a gyöngyöspatai házának fészerében találták meg.
A rendőrség nem cáfolta a Blikk információját. A Heves megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Soltész Bálint százados azt mondta: amíg a szakértői vizsgálat jegyzőkönyvét nem kapják meg, addig hivatalosan nem nyilatkoznak.kuruc.info

Később ezt a rendőrség cáfolta...

 

 

Eszes Tamás

Nyugodj békében!

 † Eszes Tamás emlékére †

 

Csendes megemlékezés Eszes Tamásra

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nincsmail@net

(Lovász Tibor, 2011.11.03 20:02)

Nyugodj békében Barátom!:(